Nevidni zobni aparat je dobra naložba, ki vam bo spremenila življenje. Seveda je namen nevidnega zobnega aparata jasen; želimo si, da bi si lahko popravili nasmeh brez, da bi drugi to opazili. Poleg nevidnih zobnih aparatov po dostopni ceni lahko v naši ordinaciji v Ljubljani dobite tudi zobne aparate (na zvezdice ali snemljive) po izjemno ugodni ceni. Za dodatne informacije o nevidnem zobnem aparatu in ceni lahko obiščete našo spletno stran ali ordinacijo v Ljubljani.

Nevidni zobni aparat

Nevidni zobni aparat po odlični ceni sedaj tudi v Ljubljani

Si želite popraviti nasmeh, vendar ne želite tega pokazati? Imamo rešitev za vas, in to v Ljubljani. Nevidni zobni aparat po ugodni ceni je odlična ideja za ljudi, ki bi si radi hitro popravili nasmeh. Primeren je tako za otroke in mladostnike kot tudi za odrasle. Nobena zdravstvena težava ni ovira. V naši ordinaciji Dentalna Akademija v Ljubljani je na voljo nevidni zobni aparat po ugodni ceni, in sicer nevidni zobni aparat IVISALIGN.

Odločitev, da si želite nevidni zobni aparat, je padla. Sedaj pa morate vedeti celoten postopek izdelave in nošenja nevidnega zobnega aparata. Najprej se skupaj s specialistom ortodontom posvetujete, ta izdela natančno diagnostiko in zobni odtis. Pokaže vam načrt premika zob v idealen nasmeh, nato pa počakate, da se vaš nevidni zobni aparat izdela. Nato sledi nošenje nevednega zobnega aparata. Vsako nevidno opornico morate nositi dva tedna, tako da se zobje premaknejo v želeno smer. Te nevidne opornice zobnega aparata ne bo nihče opazil, vaš govor bo nemoteč in vaša ustna higiena bo skorajda nemoteča. Zagotovite si torej svoj nevidni zobni aparat po odlični ceni, in to v naši ordinaciji Dentalne Akademije v Ljubljani.

Do prelepega bleščečega nasmeha s fiksnim zobnim aparatom

Poleg nevidnih zobnih aparatov po izjemni ceni lahko pri naših ortodontih dobite tudi fiksni zobni aparat oziroma zobni aparat z zvezdicami ter snemljivi zobni aparat. Cene so izjemno ugodne, kar pa ne vpliva na kvaliteto storitve. Fiksni zobni aparati po ugodnih cenah so na voljo za otroke, mladostnike in odrasle, torej za vse, ki bi si želeli popraviti in olepšati svoj nasmeh. Seveda pa poleg estetike dobite tudi izjemno funkcionalnost zob pri uporabi fiksnega zobnega aparata. Cena je v primerjavi z doživljenjskim lepim nasmehom zanemarljiv strošek. Zvezdice na zobnem aparatu si lahko okrasite v svoji barvi, kar pa se lahko posvetujete z ortodontom.