Ali vam zobje predstavljajo težavo, oziroma si želite nadomestiti manjkajoče zobe? Sedaj to ni več težava, zobni implantanti po ugodnih cenah rešijo prav vsako težavo. Obiščite nas, in si zagotovite zdrav nasmeh z našimi zobnimi implantanti po ugodni ceni. Cenik zobnih implantantov lahko najdete na naši spletni strani, zraven pa so še dodatna pojasnila v zvezi z zobnimi implantanti.

Kvalitetni zobni implantanti po odlični ceni

Zobni implantanti po odlični ceni so odlična rešitev za manjkajoče zobe. Zobni implantanti so pravzaprav zobni vsadek ali nadomestek, ki izgleda kot pravi zob. Z zobnimi implantanti lahko nadomestimo tako posamezen zob kot tudi več manjkajočih zob.

Seveda so zobni implantanti po ugodnih cenah zelo praktični. Njihova prva prednost je, da med namestitvijjo zobnih implantantov ne rabimo obdelovati in brusiti preostalih zob. Zobni implantant se namesti kot nosilec v vašo dlesen, ki lahko nosi zobno krono, mostiček ali pa celotno zobno protezo. Ravno pri odpravi nestabilnosti so zobni implantanti odlična rešitev, hkrati pa lepše izgleda. Zobni implantanti so namreč nameščeni s pomočjo valjastega vijaka iz titana, ki je za las podoben zobni korenini.  To zagotovi boljšo fiksnost in funkcionalnost za zgornji del zobnega implantanta. Cene zobnih implantantov si lahko ogledate v ceniku na naši spletni strani.

Zobni implantati

Odlična priložnost ugodnih cen zobnih implantantov že na našem ceniku

Zobni implantanti se nameščajo v postopku implantacije, kjer je v kost vstavljen vijak, na katero se kasneje namesti zobno krono ali mostiček. Seveda pri izvedbi zobnega implantanta uporabljamo anastezijo. Kirurg odpre dlesen in v kost vstavi vijak, nato pa jo zapre z kirurškimi šivi. Nameščamo lahko en zob, več skupaj, kjer pa je možna tudi snemljiva proteza z zobnimi implantanti. Slovenija ima v svojih vrstah zelo izkušene zobozdravnike, ki se z že vrsto let ukvarjajo z zobnimi implantanti. Izkušnje prinesejo največ kvalitete, v Sloveniji pa imamo v Dentalni Akademiji priznane strokovnjake za zobne implantante.

Dentalna Akademija je specializirana za zobne implantante. Izkušnje, ki jih pridobivamo in imamo dokazujejo, da so zobni implantanti vrhunski znanstveni dosežek, ki omogoča zdrav in lep nasmeh. Cene zobnih implantantov lahko dobite na naši spletni strani v ceniku zobnih implantantov, poleg le tega pa so navedene tudi podrobne informacije o postopku in negi. Popust na zobne implantante ponujamo tudi  po dogovoru. Zagotovite si bleščeč in zdrav nasmeh s pomočjo zobnih implantantov. Prepričajte se in si čim prej zagotovite termin za lep nasmeh.