Zobni implantatiVsaditev zobnega implantata brez operacije je novost na našem področju. Vse več ljudi se odloča za takšen postopek vsaditve zobnih implantatov, saj je postopek hiter, enostaven in neboleč. Zobni implantat je kovinski vijak, narejen iz titana, ki se ga vsadi neposredno v kost v dlesni. Vijak se nato sčasoma zaraste s kostjo in postane nova umetna korenina, ki bo držala vaš novi zob. Sam postopek vsaditve zobnih implantatov poteka pod lokalno anestezijo, torej je popolnoma neboleč, lahko boste čutili le majhen pritisk ob navijanju vijaka v kost. Po približni 3-6 mesecih se vijak popolnoma zaraste s kostjo in lahko vam pritrdimo porcelanski zob, ki bo nadomestil vaš manjkajoči zob. Nov postopek je bistveno bolj optimalec kot tisti, ki vključuje operacije dlesni. Akcija zobnih implantatov je akcija, ki je zares ne smete zamuditi. Postopek zobni implantant brez operacije opravi zobozdravnik.

ZOBNI IMPALNTATI – AKCIJE NE SMETE ZAMUDITI. POSVETUJTE SE Z ZOBOZDRAVNIKOM

zobni implantati akcijaZobni implantati so idealna rešitev, če vam manjka en ali več zob. Predstavljajo idealno rešitev zato, ker sosednjih zob ni potrebo po nepotrebnem brusiti. V vrzel, kjer je nekoč bil vaš zob, zobozdravnik preprosto vstavi kovinski vijak, ki je narejen iz titana, in ga pritrdi v kost vaše dlesni. Vijak se v 3 do 6 mesecih popolnoma zaraste z vašo kostjo in postane nova zobna korenina. Ker vemo, da je vsaditev zobnih implantatov velik finančni zalogaj, smo za vas pripravili posebno akcijo. Ne odlašajte. Povrnite si samozavest in nasmeh v samo nekaj mesecih. Posvetujte se s svojim zobozdravnikom in nas obiščite. Smo strokovno usposobljeni strokovnjaki, ki na področju dentalne medicine dosegamo visoke rezultate. Naši zobni implantati so narejeni iz vrhunskih in kakovostnih materialov. Manjkajoč zob vam bomo nadomestili v najkrajšem možnem času. Zobni implantat po uspešno opravljenem vsajanju nadgradimo z opornik. Zobozdravnik implantant pripravi, nato na zobni implantat postavi protetičnio konstrukcijo. Pacient nato dobi nov zob, ki stabilen in funkcionalen ter nadomesti vaš manjkajoči zob. Celoten postopek je hiter in neboleč. Prepričajte se sami. Zobni implantati so dolgoročna estetska rešitev za manjkajoče zobe.

ŽIVLJENJSKA DOBA ZOBNIH IMPANTATOV BREZ OPERACIJE

Zobni implantati imajo dolgo življenjsko dobo, če lepo skrbite za ustno higieno po vstavitvi zobnega implantata. Zobozdravniki so mnenja, da statistični podatki kažejo velik napredek na področju kvalitete zobnih implantatov. Če vam manjka zob, obiščite naše strokovnjake zobozdravnike in se posvetujte z njimi. Akcijska cena implantatov je zares priložnost, ki je ne smete zamuditi. Nov postopek brez operacije je hiter in neboleč. Zobni implantati – povrnite si zdrav nasmeh.