Center za celostno zobozdravstvo Dentalna Akademija vam ponuja celostno zobozdravstveno oskrbo. Ponujamo vam vrhunske zobozdravstvene storitve na področju implantologije, ortodontije, ustne higiene in zobne protetike. Če potrebujete kvalitetne, stabilne in trajne zobne implantate, potem ste na pravem mestu. Zobni implantati, ki jih vstavljamo v čeljust, da nadomestimo manjkajoče zobe, so kvalitetni in zanesljivi. Skoraj nemogoče jih je razlikovati od naravnih zob. Prepričani smo, da boste navdušeni tudi nad ceno naših zobnih implantatov. Najcenejši zobni implantati niso vedno najboljši. V Dentalni Akademiji pa boste dobili zobne implantate vrhunske kvalitete po konkurenčni ceni. Aktualne akcije in popusti zobnih implantatov so idealna priložnost, da zobe uredite še bolj poceni.

Zobni implantati – enostaven in neboleč postopek, ki bo pričaral nasmeh na vaš obraz

Zobni implantati so vijaki, ki po izgledu spominjajo na zobno korenino. Postopek vsaditve zobnih implantatov poteka pod lokalno anestezijo in traja slabe pol ure. Zobozdravnik specialist zobni implantat privije v ležišče, ki ga s posebnimi instrumenti naredi v kosti oziroma dlesni. Zobni implantat se nato zaraste s kostjo. Na zobni implantat se nato namesti nov zob, mostiček ali proteza. Zobni implantati so običajno narejeni iz titana. Gre za tkivom prijazen material, ki ne povzroča alergijskih reakcij ali katerihkoli drugim nevšečnosti.

Zobni implantati

Zobni implantati – akcija, ki je ne smete zamuditi

Cene zobnih implantatov so pri različnih dentalnih specialistih različne. Odvisna je od števila zobnih implantatov, pa tudi od materiala, iz katerega so zobni implantati narejeni. Pri nas boste dobili estetsko dovršene zobne implantate, ki se od naravnih zob praktično ne razlikujejo. Za postopek implantacije bodo poskrbeli izkušeni dentalni specialisti, ki bodo poskrbeli, da bo vaš nasmeh spet popoln. Ker so cene na področju oskrbe zobovja včasih zelo visoke, za vas v Dentalni Akademiji pripravljamo tudi aktualne akcije in popuste. Storitev vsaditve zobnih implantatov bo tako še bolj dostopna.najcenejši zobni implantati

Cena zobnih implantatov – naj prevlada kvaliteta

Ko se odločate za primernega izvajalca dentalnih storitev, kakršna je na primer vsaditev zobnih implantatov, se pozanimajte o izkušnjah ostalih pacientov. Najcenejši zobni vsadki niso vedno kvalitetni, predvsem kvaliteta implantata in strokovno opravljena vsaditev pa igrata ključno vlogo pri tem. Pri nas boste dobili oboje – kvalitetno storitev in ugodno ceno. Izkoristite aktualne akcije in si zagotovite zobne implantate še danes. Prepričani smo, da smo sposobni povrniti zdrav in samozavesten nasmeh vsakemu, ki potrebuje našo pomoč. Vabimo vas, da se naročite na brezplačen pregled, kjer boste dobili vse informacije o zobnih implantatih, cenah, akcijah, popustih in ostalih storitvah.