Orotodont Ljubljana

V Dentalni Akademiji, bodo poskrbeli, da bodo vaši zobje popolni. Ortodontija je veja zobozdravstva, ki s sodobnimi metodami ureja položaj zob v čeljusti, ureja med-čeljustne odnose in s tem razvoj obraza. Naš specialist ortodontije vam nudi interdisciplinaren pristop reševanja težav vaših ust in zob, za različnimi ortodontskimi aparati. Cenik naših ortodontskih in ostalih storitev je zelo ugoden, čakalne dobe pa izjemno kratke.

V Dentalni Akakdemiji v Ljubljani, centru za celostno zobozdravstvo poskrbimo tudi za vašega otroka. Verjamemo, da so celostna zobozdravstvena oskrba in skrb za ustno zdravje edina prava pot do zdravja celega telesa, zato vam ponujamo vrhunske zobozdravstvene storitve in odlične ortodonte, ki s pomočjo najsodobnejših aparatur in materialov uspešno sledijo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva.


Sodobno zdravljenje z ortodontskimi aparati

Dobrega ortodonta je danes težko najti, vendar vam zagotavljamo, da imamo v Dentalni Akademiji zaposlene samo najboljše strokovnjake s tega področja. Vabimo vas, da se naročite na prvi pregled, kjer bomo naredili načrt zdravljenja.

Ortodont pravilno postavitev zob zagotovi z natančno izdelanimi nosilci (zvezdicami) med katere vpne žični lok, ki s silo deluje na zobe in jih premika na njihov optimalen položaj. To je mogoče zato, ker je kost, ki obdaja in drži zobe v dlesnih, prožna in se lahko preoblikuje.

Če potrebujete zares dobrega ortodonta za ortodontske storitve in ne želite plačati visoko ceno, potem vabljeni v Dentalno Akademijo v Ljubljano, kjer je cenik storitev zelo ugoden, zdravljenje pa poteka s pomočjo sodobnih aparatur.

Vse informacije o ortodontiji vam lahko posredujemo ob vašem obisku, preko spletnega obrazca ali preko telefona.

Potrebujete dobrega otroškega ortodonta v Ljubljani?

Vabljeni k našemu ortodontu v Ljubljano, ki bo poskrbel, da bodo zobje vašega otroka estetski in zdravi. Obisk ortodonta za otroke lahko pomaga, da z minimalnimi posegi dosežemo, da se rast zob in med-čeljustni odnosi korigirajo.

Ker je na izbiro vedno več različnih zobnih aparatov, v Dentalni Akademiji, svetujemo kateri je tisti, ki bo prinesel najboljši rezultat. Čakalne dobe pri nas so kratke. Obiščite nas in se prepričajte še sami.

Otroški ortodont

Zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje v Ljubljani?

Razlogov zakaj obiskati ortodonta in se odločiti za ortodontsko zdravljenje je veliko. Med bolj pomembnimi je prav gotovo obstojnost. Da zagotovimo ravnovesje celotnemu žvečnemu sistemu, morajo biti zobje v pravilnem odnosu.

Žvečenje hrane je ob nepravilno postavljenih zobeh težje, obraba zob pa bistveno večja. Ne pravilno postavljeni zobje vplivajo tudi na govor, hkrati pa je vzdrževanje higijenje zob in ustne votline oteženo in velikokrat boleče. Dandanes pa se veliko strank odloča za ortodontsko zdravljenje tudi zaradi estetskega vidika.

S pravilno postavitvijo zob in med-čeljustnih odnosov dosežemo estetski izgled, ki vpliva na izgradnjo lastne samopodobe in na odnos okolice do vas. Dlje ko se odlaša z ortodontskimi popravili, dlje časa se napake nato zdravi in popravlja. Zato pripeljite svojega otroka na pregled čim prej.

Čakalne dobe za obisk ortodonta

Vsak, ki se odloča za ortodontsko zdravljenje, ve, da je včasih težko najti dobrega ortodonta, pa tudi, da so pri ortodontih čakalne dobe lahko zelo dolge.

Pri nas v Ljubljani vam nudimo tako odličnega ortodonta kot kratko čakalno dobo ter različne tipe ortodontskih aparatov: fiksni ortodontski aparat s kovinskimi ali prozornimi keramičnimi nosilci, nevidni zobni aparat in lingualni zobni aparat (fiksni zobni aparat, ki je bukalno nameščen).

Poskrbeli bomo, da se boste spet samozavestno smejali in z veseljem pokazali svoje zobe. Ne skrbite zaradi čakalnih dob, te so pri nas v Ljubljani zelo kratke. Kontaktirajte nas, in naročite na pregled sebe in svoje najmlajše.

ortodont Ljubljana cenik

Ne odlašajte z obiskom ortodonta

Če želite imeti estetsko dovršene zobe in poskrbeti za optimalen položaj zob ter ustrezno poravnane čeljusti, potem ne odlašajte z obiskom ortodonta. Naša ordinacija »Dentalana Akademija« se nahaja v Ljubljani.

Tu bodo vrhunski ortodonti poskrbeli, da bodo vaši zobje spet popolni in pravilno poravnani. Ker je cenik ortodontskih storitev je pri nas več kot ugoden, bomo skupaj našli rešitev za vaše zobe in se v sodelovanju z vami dogovorili o poteku zdravljenja. Kontaktirajte nas in se dogovorite za obisk ortodonta v Ljubljani.