Zobozdravnik Ljubljana – Dentalna Akademija

Dentalna Akademija, ki domuje na Koprski 94a v Ljubljani, je center za celostno zobozdravstvo, ki pod eno streho združuje zobozdravnike in ortodonte različnih stomatoloških specialnosti in ponuja kakovostne rešitve težav vaših ust in zob.

Zavedamo se, da ima, predvsem pri otrocih, zobozdravnik nekoliko slabši predznak, saj ima veliko najmlajših strah pred obiskom zobozdravnika, a verjamemo, da naš strokovno izobražen kader nudi pravilne rešitve pri spoznavananju z najmlajšimi in jim obisk ordinacije predstavijo na lep in predvsem neboječ in neboleč način.

Celostna zobozdravstvena oskrba in skrb za ustno zdravje ter zdravje celega telesa je v današnjem svetu edina prava pot, zato vam priporočamo obisk zasebnega zobozdravnika v Ljubljani.

Smo pacientu prijazna ordinacija, kamor se boste vi in naši najmlajši z veseljem vračali, obenem pa je naše poslanstvo najboljša možna skrb za paciente, za kar se vseskozi izobražujemo, izpopolnjujemo, uporabljamo najsodobnejše aparature in materiale ter uspešno sledimo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva.

Nudimo preventivno zobozdravstvo, sprejeme ob bolečinah, obenem pa imamo tudi estetskega zobozdravnika, ki vam odpravi lepotne težave. Vemo, da je čakanje na zobozdravnika velik problem, zato poskrbimo, da ste hitro na vrsti.

Zobozdravnik Ljubljana

Preventivna je nujna

Ne glede na to, ali imate po naravi zdrave ali manj zdrave zobe je najpomembnejša naloga zobozdravstva preventiva, saj le tako lahko zagotovimo zadovoljstvo in uspeh na dolgi rok. Veliko lahko naredimo sami, z rednim ščetkanjem zob, a samo ščetkanje ni dovolj. Naša ekipa za preventivno zobozdravstvo jemlje svoje naloge izjemno resno in priporoča redne preventivne kontrolne preglede pri zobozdravniku na vsakih šest mesecev.

Kaj obsega preventivno zobozdravstvo?

Zasebni zobozdravnik v Ljubljani vam redno profesionalno odstranjuje mehke in trde zobne obloge z ultrazvokom, peskanjem ali poliranjem, razloži vam kako se vzdržuje pravilna ustna higiena, obenem pa vam neguje obzobna tkiva.

Zagotavlja vam preventivo zobnega kariesa z zalivanjem flisur in fluoriranjem, odkriva zgodnje kariozne lezije in zagotavlja takojšnje zdravljenje z zalivkami. V kolikor se zavedate, da je preventiva izjemno pomembna in vas zanima na kakšen način jo lahko vzdržujete tudi doma, vam predlagamo da se naročite na prvi pregled pri zobozdravniku v Ljubljani.

Po končanem prvem pregledu vam bomo svetovali kateri pripomočki za izvajanje ustne higiene so za vas najbolj primerni, obenem pa bomo z rednimi preventivnimi kontrolami spremljali vaš napredek in vas nadgrajevali. Verjamemo, da bomo skupaj našli pot k vašemu boljšemu ustnemu zdravju.

Zobozdravnik v Ljubljani – ortodontija

Ortodontija je veja zobozdravstva, ki se ukvarja z urejanjem položaja zob v čeljustih in ureja medčeljustne odnose in razvoj obraza s sodobnimi metodami, ki jih zobozdravnik v Ljubljani v naši ambulanti naredi na kakovosten in neboleč način.

Za zdravljenje uporabljamo različne ortodontske aparate, obenem pa lepo postavitev zob dosežemo z natančno izdelanimi nosilci, med katere vpnemo žični lok, ki s silo deluje na zobe in jih premika v položaj, ki ga želimo. Nudimo več razlogov, zakaj je ortodontsko zdravljene pomembno.

Prvi je estetika, saj s pravilno postavitvijo zob dosežemo lepši izgled, ki pomaga pri samopodobi in odnosu okolice do vas.

Obstojnost je drugi razlog, saj zagotovimo ravnovesje celotnemu žvečnemu sistemu, obraba zob je manjša, obenem pa preprečujemo poškodbe in izgubo zoba.

Pravilna postavitev zob vpliva na boljšo in kakovostnejši izgovorjavo, medtem ko je čiščenje in nitkanje zob ob pravilni postavitvi zob veliko lažje, higiena pa je na višjem nivoju. Zaščita je še en pomemben razlog, saj se čeljusti med sabo poravnata in tako zaščitita zobe pred zgodnjimi protetičnimi oskrbami. Nudimo različne tipe ortodontskih aparatov od fiksnih, nevidnih ali lingualnih aparatov.

Prepričani smo, da boste z obiskom zobozdravnika v Ljubljani izjemno zadovoljni in se boste z veseljem vračali k nam.

zasebni zobozdravnik Ljubljana

Zasebni zobozdravnik v Ljubljani – ugodno razmerje med kvaliteto in ceno

Zasebni zobozdravniki v Ljubljani in ostalih mestih so plačljivi, a je izjemno pomembno, da najdete zobozdravnika, ki vam bo za ugoden denar opravilo kakovostno storitev in boste z njegovim delom izjemno zadovoljni.

Zasebni zobozdravniki v Dentalni Akademiji v Ljubljani stremijo k popolnosti tako pri kakovosti dela kot celoviti storitvi. Pri nas tako ni dolgih čakalnih dob, kar pripomore k večjemu zadovoljstvu in obisku naših strank, obenem pa ne glede na storitev, opravljamo delo kakovostno in najboljše v odnosu do strank. Nudimo ugodne cene zobozdravstvenih storitev, ki jih lahko najdete na ceniku zobozdravnikov na naši spletni strani ali pa nas obiščete v ambulanti v Ljubljani.

Nudimo vse vrste storitev od družinskega preventivnega zobozdravstva do estetskega zobozdravnika za lepotne izboljšave ter otroškega zdravnika. Prepričani smo, da pri nas lahko rešimo vse vrste težav z zobmi.

Smo prijazni, ustrežljivi in imamo ogromno znanja, vse z namenom reševanja težav in zadovoljstva naših strank. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o zasebnem zdravniku v Ljubljani nas kontaktirajte po telefonu in emailu ali pa nas obiščite v naši zobozdravstveni ambulanti v Ljubljani. Mi smo pravi naslov za ugodnega zobozdravnika v Ljubljani.