Cene zobnih implantatov nam omogočajo nadomestitev enega ali več zob na zanesljiv in ugoden način. S pomočjo zobnega implantata lahko nadomestimo zobno korenino in tako rešimo mnoge težave, ki so se pojavile z izpadom zoba. Cene zobnih implantatov na tržišču so precej različne, gibljejo pa se med 500€ in več. Vendar pa pri odločanju o vstavitvi zobnega implantata niso pomembne le cene – pomisliti moramo tudi na kvaliteto opravljene storitve, saj lahko imamo z nekvalitetnimi zobnimi vsadki precej težav, ki se jim lahko izognemo z izbiro primernega ponudnika storitve. Cenik zobnih implantatov, ki strankam nudi prihranek, hkrati pa jim zagotavlja najvišjo kvaliteto opravljenih storitev, si lahko ogledate tudi v Dentalni akademiji, kjer so lep nasmešek in zdravi zobje vedno na prvem mestu. Zavedamo se, da lahko s pomočjo zobnih implantatov ponovno dosežemo lep in zdrav nasmeh, večjo samozavest posameznika, normalen govor in način prehranjevanja in mnoge druge stvari, na katere vplivajo lepi in urejeni zobje. In ker zobje nimajo le estetske funkcije, temveč v našem telesu opravljajo tudi druge naloge, smo v Dentalni akademiji za naše stranke pripravili akcijo zobnih implantatov, ki omogoča, da bo vaš nasmeh zopet popoln.

Zobni implantati – cenik, ki vam bo narisal nasmešek na obraz

Cenik zobnih implantatov, ki je prijazen do denarnic naših strank, je v Dentalni akademiji na prvem mestu. S cenikom zobnih implantatov, ki ga lahko preverite pri strokovnjakih v našem podjetju in s kvalitetno opravljenimi storitvami že vrsto let navdušujemo stranke, ki od nas odidejo s čudovitim nasmeškom. Ker barvo zobnih vsadkov – implantatov prilagodimo barvi vaših zob, se implantati ne bodo razlikovali od preostalih zob. Če iščete kvalitetno opravljene storitve vstavljanja zobnih implantatov, obiščite Dentalno akademijo.

Zobni implantati in njihova cena

Cena zobnih implantatov našim strankam omogoča nadomestitev enega ali več zob na preprost način, ne da bi pri tem preobremenili svoje finančno stanje. Ker so implantati čvrsti in stabilni, je odločitev za njihovo vstavitev odlična rešitev, s pomočjo katero lahko dosežemo ne le lep nasmeh, temveč tudi normalen govor in normalen način prehranjevanja. Ugodno ceno zobnih implantatov v Ljubljani boste našli v Dentalni akademiji, v kateri so nam vaši zobje na prvem mestu, kar dokazujemo tudi z konkurenčno ceno zobnih implantatov. Vabimo vas, da lep nasmešek dosežete z našo pomočjo.

zobni implantanti cenezobni implantant cenik