Ordinacija za zobne implantante v Ljubljani vam ponuja kvalitetno in pacientu prijazno storitev

Zobni implantati oz. zobni vsadki so zobni korenini podobni vijaki. Narejeni so iz bikompatiblinih kovin ali iz keramike. Bikompatibilni zobni implantati se zrastejo s čeljustno kostjo, telo pa jih sprejme kot svoje. Zobozdravnik zobne implantate vstavi, ko je pacient v lokalni anesteziji.

Zakaj se odločiti za zobne vsadke?

Preko zob se sile prenašajo na čeljust in dlesen, po puljenju zoba pa le teh več ni. Zobni implantat lahko tako pomaga preprečiti izgubo kosti in mehkih tkiv. Z implantati lahko nadomestimo manjkajoče zobe brez tega, da obrusimo sosednja zoba. Zraven tega implantati nudijo veliko več udobja kot proteza, tako ob samem govoru, kot tudi ob obroku. Ob vstavitvi implantata govorimo o trajni in estetski rešitvi problema manjkajočega zoba ali več zob.

zobni implantati Ljubljana

Zobne vsadke lahko uporabimo v več primerih:

Vstavitev zobnih implantatov je zahteven postopek, ki zahteva
veliko mero strokovnosti in natančnosti. Za bolnika je postopek neboleč. Najprej se je potrebno dogovoriti za diagnostični pregled. Po skrbnem načrtovanju se bo zdravnik odločil za implantacijo zoba ali zob. Sledi obdobje celjenja, ki traja, dokler se implantat ne zraste s kostjo. Sledita izdelava protetičnega izdelka in vstavitev prevleke.

 

Zobni implantati v Ljubljani

V Ljubljani obstaja veliko ponudnikov zobnih implantatov, vendar se ob odločitvi za izbiro zobozdravnika morate zavedati, da je kakovost zobnih implantatov ključnega pomena za njihovo trdnost in udobje, ki ga ustvarjajo. V naši ambulanti v Ljubljani zobne implantate izdelamo in vstavimo natančno in kakovostno. Zobni implantati so ugodni glede na kvaliteto, zobozdravnik za implantate pa vas bo pred posegom seznanil s postopkom in nadaljnjim zdravljenjem. Zobni implantati so v Sloveniji vse popularnejši. Obiščite nas v naši zobozdravstveni ambulanti zobnih implantatov v Ljubljani in se prepričajte o strokovnosti osebja in kakovosti storitve, ki vam jo ponujamo.