Na našem ceniku najdete zobne implantate, proteze, zalivke

zobni implantantiZobni implantati iz našega cenika so le del storitev, ki jih nudimo v našem centru za celostno zobozdravstvo. Naši implantati so zelo dostopni. V našem centru boste dobili informacije o naših številnih kvalitetnih storitvah lahko pa nas tudi pokličete. V zadnjem času se čedalje več naših pacientov odloči za zobne implantate, ker imajo zelo veliko dobrih lastnosti. Poleg implantatov boste našli v našem ceniku tudi informacije za ostale storitve, ki jih nudimo. Opravljamo storitve implantologije, ortodontije, ustne higiene in estetskega zobozdravstva. Naše storitve so cenovno ugodne in na visoki kakovostni ravni. Naši priznani zdravniki so strokovno zelo dobro usposobljeni, vestno spremljajo in sledijo sodobnim svetovnim trendom v dentalni medicini in se konstantno izobražujejo. Pri svojem delu uporabljajo napredne metode in naprave, ki nudijo dobre rezultate.

Zobni implantati so narejeni iz kvalitetnih materialov

Implantat zobni vsadek je vijak, ki ima valjasto obliko in je narejen iz tkivu prijaznega materiala titana. Titan je biokompatibilen material, zato je najustreznejši za uporabo v dentalni medicini. Zobni implantat lahko nadomesti samo eden zob ali več, lahko pa nadomesti vse zobe. Velika prednost implantatov je, da je njihov nosilec kost. Pri klasičnih delnih protezah so nosilci sosednji zobje, katere je potrebno brusiti kar pa v primeru zdravih zob ni priporočljivo. Zobni implantati se odlično obnesejo pri fiksiranju totalne proteze. Veliko pacientov ima težave s fiksiranjem spodnje totalne proteze. Implantati nudijo dobro sidrišče za protezo kar se kaže kot boljša stabilnost, funkcionalnost in estetski videz.

Strošek vsaditve zobnih implantatov si lahko izračunate s pomočjo našega cenika

Kirurg vam bo pred posegom natančno opisal kako vam bo vsadil zobni implantat. Bolečine ob vsaditvi ni. Postopek se izvaja v lokalni anesteziji in traja približno 20 minut. Kirurg prereže dlesen na mestu kjer bo pozicioniran nov zob in s posebnimi instrumenti pripravi kostno ležišče, kamor bo vsadil zobni implantat. Postopek poteka tako, da se vsadek privije v kost, rana pa se zapre z nekaj kirurškimi šivi. Celjenje oziroma čas zaraščanja je pri pacientih zelo različen. Običajno traja 3 – 6 mesecev, da se implantat zaraste s kostjo oziroma da osteointegrira. V tem času lahko na željo pacienta naredimo začasno krono ali protezo. Potreben čas zaraščanja je odvisen od stanja pacientovih kosti in od zahtevnosti izvedenega postopka. Ko zdravnik ugotovi, da je implantat primerno zaraščen, se izdela stalen zob, delna proteza ali totalna proteza, po ugodnih cenah implantatov.
zobni implantat cena