S cenovno ugodnimi zobnimi vsadki vam povrnemo nasmeh

zobni vsadkiZobni vsadek je postal dostopen način nadomeščanja zob. Cena zobnih vsadkov je ugodna zato si lahko povrnete vaš nasmeh. Najboljši zobni vsadki so narejeni iz titana, ki je biokompatibilen material. Vsadek je vijak valjaste oblike, ki se ga namesti v kost. Zobni vsadki visoke kvalitete lahko nadomestijo samo eden, več ali celo vse zobe. Če želimo nadomestiti samo en zob, je velika prednost cenovno ugodnih vsadkov ta, da za namestitev ni potrebno brusiti sosednjih zob, ki so velikokrat popolnoma zdravi. Z vsaj dvema cenovno ugodnima vsadkoma lahko varno namestimo mostiček oziroma delno protezo, ki je na ta način udobnejša za nošenje zaradi manjše količine materiala in večje stabilnosti. Implantati zobni vsadki se odlično obnesejo tudi kot nosilci totalne proteze. Veliko pacientov ima težave s stabilnostjo spodnje totalne proteze. Cenovno ugodni vsadki nudijo zanesljivo sidrišče, so najboljša rešitev za boljšo stabilnost in funkcionalnost vaše proteze.

Postopek vgradnje zobnih vsadkov je hiter in ni boleč

S pomočjo diagnostične slike CB CT ali digitalnega ortopana vam ob prvem pregledu postavimo točno diagnozo. Naši zdravniki vam predstavijo različne možnosti zdravljenja pri čemer seveda upoštevajo vse vaše želje. Natančno vam opišejo postopke in pojasnijo vse njihove prednosti in možne komplikacije. Naše dolgoletne izkušnje na področju dentalnih implantatov omogočajo strokovno in hitro izvajanje postopka vstavitve zobnega vsadka. Postopek je hiter in neboleč, opravljamo ga v lokalni anesteziji. Kirurg prereže dlesen in s posebnim orodjem pripravi kostno ležišče za vsadek. Ko je implantat vstavljen, se dlesen nad njem zašije z nekaj kirurškimi šivi. Po postopku je potrebno počakati nekaj časa, da se vsadek zaraste s kostjo oziroma da osteointegrira. Potreben čas zaraščanja je različen in je odvisen od stanja kosti in od zahtevnosti posega. Na željo pacienta lahko v tem času izdelamo cenovno ugodno začasno krono ali protezo. Ko se implantat zaraste nadaljujemo z izdelavo novega zoba ali proteze.

Naši strokovnjaki vam bodo natančno predstavili postopek vgradnje zobnih vsadkov

zobni vsadki cenaSmo strokovnjaki na področju celostnega zobozdravstva. Naš center se nahaja v Ljubljani, kjer vam naši strokovnjaki ponujajo interdisciplinaren pristop reševanja vaših ustnih zdravstvenih težav. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše aparature in materiale s čemer sledimo trendom. Smo specialisti na področju laserskega zdravljenja, ortodontije, implantologije, ustne higiene, protetike ter matičnih celic in mlečnih zob. Smo tudi del mednarodne mreže Periosafe, ki ima sodobni pristop k preventivi na molekularni ravni. To pomeni, da se bolezen odkriva še preden je vidna s prostim očesom. Pri paradontalni bolezni lahko s sodobnimi orodji, ugotovimo paradontalne spremembe, ki jih s sondo ne zaznamo.