Če ste izgubili zob, ni še vse izgubljeno. S kvalitetnimi zobnimi vsadki si boste povrnili kvaliteto življenja in lep nasmeh. Zobni vsadki so idealna rešitev za nadomestitev manjkajočega zoba ali več zob. Zobni vsadki niso poceni, zato je pomembno, da izberemo kvalitetnega izvajalca. Ob redni ustni higieni so lahko zobni vsadki večni. Sam postopek vstavitve zobnih vsadkov brez operacije je enostaven in neboleč. Operacija ni potrebna. Vstavitev kvalitetnega zobnega vsadka bo spremenila vaše življenje. Zobni vsadki brez operacije so dostopni tudi v sloveniji in ne bo vam treba v tujino na operacijo. Pred posegom je potrebno opraviti temeljit pregled dlesni in zob, v primeru dobrih pogojev vam zob vstavimo brez operacije, brez rezanja in dodajanja kosti.

ZOBNI VSADKI – OPERACIJA NI VEČ POTREBNA. BREZ OPERACIJE TUDI V SLOVENIJI

Novost za področju zobozdravstva so zobni vsadki brez operacije. Kar je nekoč veljalo za boleče in zelo drago, je sedaj postalo cenovno ugodnejše in neboleče. Zobni vsadek je vijak, narejen iz titana, ki se vgradi v kost dlesni in postane nova korenina zoba. So stabilni, funkcionalni in estetsko privlačni. Tudi v sloveniji zobni vsadki brez operacije so na voljo v različnih dentalnih centrih. Nov, neboleč postopek vgraditve kvalitetnih zobnih vsadkov pa je prijazen do pacienta.

Zobni vsadki brez operacije

NOV POSTOPEK ZA VSTAVITEV KVALITETNIH ZOBNIH VSADKOV BREZ OPERACIJE

zobni vsadki operacijaNov, revolucionaren postopek vstavljanja kvalitetnih zobnih vsadkov je sedaj na voljo tudi v sloveniji. Prinaša veliko prednosti, predvsem pa je veliko bolj prijazen do pacienta. Gre za inovativno metodo vstavitve zobnih vsadkov operacije, kjer ni potrebno rezati dlesen, kjer ni trganja dlesni od kosti, ni potrebno šivanje dlesni. To je neboleč in hiter postopek, s katerim boste zagotovo zadovoljni. Tudi cenovno je veliko bolj dostopen kot klasična operativna vsaditev zobnih vsadkov. Preden se opravi vsaditev zobnega vsadka, je potreben temeljit pregled. Na podlagi diagnostične slike ali ortopana se postavi diagnoza in opravi temeljit specialističen pregled. Postopek vsaditve zobnega vsadka poteka tako, da ob lokalni anesteziji v kost v dlesen zvrtamo luknjico , ne da bi prerezali dlesen. Vsadek nato privijemo v kost. Kvalitetni zobni vsadki so narejeni iz titana, ki se s kostjo v dlesni sčasoma zarastejo. Na zobni vsadek se nato privije prenosnik, na katerega nato pritrdimo porcelanski zob. Nov postopek je popolnoma neboleč in traja okrog 30 minut. Ob sami vstavitvi se lahko čuti majhen pritisk. Čas okrevanja je bistveno krajši kot pri operaciji. Čas zaraščanja je sicer odvisen od stanja pacientovih kosti, vendar pa ne traja dlje kot 6 mesecev. Zelo pomembno je, da dobro skrbite za ustno higieno. Ob pravilni negi zob, vam garantiramo doživljenjsko garancijo.