ZOBNI VSADKI ZA NADOMESTITEV MANKAJOČIH ZOB

 

Želite nadomestiti manjkajoče zobe? Če si želite, da bi vaš nasmeh spet zasijal v polnem sijaju, potem ste na pravem mestu. V Dentalni akademiji bomo poskrbeli, da boste manjkajoči zob ali zobe nadomestili s kvalitetnimi zobnimi vsadki ali implantati, ki izgledajo kakor pravi zobje. Smo eden izmed vodilnih centrov za dentalno medicino v Sloveniji, vsi naši zobozdravniki pa so strokovno podkovani. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše aparature in materiale, zelo uspešno pa tudi sledimo vsem trendom sodobnega zobozdravstva.

Cene zobnih vsadkov smo prilagodili našim pacientom, tako da vam zagotavljamo, da boste z našimi storitvami, kakor tudi s ceno, zelo zadovoljni. Za več informacij nas lahko pokličete ali pa si ogledate cenik na naši spletni strani. Smo pacientu prijazno podjetje, kjer poskrbimo za celosten pristop in strokovnost. Če si torej želite povrniti zdrav in lep nasmeh z zobnimi vsadki, bomo z veseljem poskrbeli za vas.

Zobni vsadki Slovenija
ZOBNI VSADEK IN POSTOPEK IMPLANTACIJE

Zobni implantat je pravzaprav nadomestek za manjkajoči zob. Lahko ga vsadimo namesto enega ali več manjkajočih zob. Implantat je vijak, izdelan iz biokompatibilnega materiala (titan), ki se popolnoma zaraste v našo dlesen. Pri nadomeščanju zob z zobnimi vsadki ali implantati preostalih zob ni potrebno brusiti. Zobni vsadek namreč služi kot samostojni nosilec, ki bo kasneje, ko se zaraste v dlesen, nosil posamezno zobno krono ali mostiček. Sam postopek vsaditve zobnega implantata je enostaven in hiter. Gre za preprost kirurški postopek, pri katerem v kost dlesni vstavimo vijak (zobni vsadek ali implantat), na katerega kasneje namestimo zobno krono. Postopek ne zahteva totalne anestezije, opravljen je v lokalni anesteziji in traja približno dvajset minut. Samo zaraščanje zobnega vsadka v kost traja od tri do šest mesecev.

zobni vsadki implantatiCENIK IN CENE ZOBNIH VSADKOV ALI IMPLANTATOV V DENTALNI AKADEMIJI V SLOVENIJI

Novi zobje, ki jih namestimo na zobne vsadke so estetsko dovršeni, funkcionalni in trajni. Ob primerni ustni higieni in rednih obiskih zobozdravnika zagotavljajo popolno stabilnost in, kar je najpomembnejše, trajnost. Zakaj bi hodili v tujino in zapravljali bogastvo, če pa lahko kvalitetne zobne vsadke dobite doma, v Sloveniji, in sicer po izredno ugodnih cenah. V Dentalni akademiji, enemu izmed vodilnih dentalnih centrov v Sloveniji, smo specializirani prav za zobne vsadke ali zobne implantate. Cenik zobnih vsadkov si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste dobili tudi več informacij o samem posegu vsaditve zobnih vsadkov. Veseli pa bomo tudi vašega obiska. Zato ne odlašajte. Pridite k nam in si povrnite lep nasmeh.