Invisalign – nevidni zobni aparat, ki elegantno olepša zobe

Bi si poravnali zobe brez lepljenja kovinskih nosilcev in žic na zobe? Sedaj lahko to storite z diskretnim zobnim aparatom, ki za zmeraj odpravi z neprijetnimi kovinskimi fiksnimi aparati.

Zakaj je nevidni zobni aparat Invisalign boljši od t.i. zvezdic?

Na voljo so snemljivi, izredno udobni in skoraj nevidni zobni aparati – Invisalign.

Invisalign nevidni zobni aparat

Kako poteka postopek zdravljenja z nevidnim zobnim aparatom Invisalign?

Na prvem obisku naših prostorov Dentalne akademije, na osnovi pregleda vaših zob in rentgenskega posnetka, opravimo prvi pregled, kjer ugotovimo vrsto zobne nepravilnosti in se pogovorimo o možnostih zdravljenja. Pri naslednjem obisku z zobozdravstvenim skenerjem naredimo posnetek vaših zob, na osnovi katerega specialist ortodont izdela natančno 3D modelacijo, oziroma celoten načrt poravnave zob.

Izdelan načrt pošljemo v Invisalign Center v tujino, kjer  v cca. 14 dneh po meri izdelajo vse Invisalign opornice za vas, oz. vaš nevidni zobni aparat. Vsako izmed opornic nosite 10 dni, jo zavržete in vzamete novo. Vsaka izmed njih malenkost spremeni pozicijo vaših zob v željen položaj.

Čas nošenja nevidnega zobnega aparata je 22 ur dnevno (snamete ga samo med jedjo in umivanjem zob), celotno zdravljenje pa je odvisno od vrste in stopnje ortodontske nepravilnosti.

Invisalign zobni aparat

Nevidni zobni aparat Invisalign je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke po 13 letu starosti, z manjšimi in težjimi zobnimi nepravilnostmi.

Pridružite se več kot 5 milijonom zadovoljnim uporabnikom snemnih, skoraj nevidnih zobnih aparatov po svetu in si privoščite lep nasmeh.